Ungi Kálmán

Értékesítési vezető

1992 óta számos elismert Skoda – Chevrolet – Opel – Nissan márkakereskedésnél vezettem értékesítési, marketing csapatokat, valamint láttam el cégvezetői feladatokat. Nyolc éven át voltam az Opel Magyarország marketing bizottságának is tagja.

A szakmában eltöltött három évtized során számos sikert értem el csapataimmal és többször elnyertem az Év Márkakereskedője címet, amire különösen büszke vagyok. A sikerhez vezető utamat a direkt marketing hatékony és következetes alkalmazása tette lehetővé. Ezeket az elveket még a ’90-es évek végén a Skoda Mentes csapatával együtt elért lenyűgöző eredmények után vezettem be minden olyan márkakereskedésben, amelyet irányítottam.

A Nissan Centrum cégvezetőjeként – ahol éppen egy új márka bevezetésének kihívásaival szembesültem – ismerkedtem meg Mezősi Tamással és a DIGICOMM email adatbázis portfóliójával.

Az eredményes együttműködésünk következtében úgy éreztem, hogy jó lenne nem csupán egy adott márkakereskedés sikerét támogatnom, hanem az email direkt marketing által a teljes hazai autókereskedelmi szektor eredményesebb működéséhez hozzájárulnom – ezért végül 2023 tavaszán Értékesítési Vezetőként csatlakoztam a DIGICOMM-hoz.