Mobile Marketing Services

eDM Tervezés és Szövegírás

eDM tervezés és szövegírás témában keresed a megfelelő szakembert?

 

Mielőtt százezreket, vagy akár milliókat költenél az email marketing kampányod médiavásárlására, javasoljuk, hogy először is készíttess egy megfelelően tapasztalt szakemberrel vagy ügynökséggel egy vagy akár több, grafikájában és szövegében is ütős eDM kreatívot!

 

Ha nagyobb léptékben gondolkodsz, mindenképp 2-3 kreatív verzió előzetes megtesztelését javasoljuk kisebb, 30-50 ezres pilot kiküldésekkel, hogy lásd, melyik lesz az a kreatív, amelyik a legjobb eredményeket hozhatja a tömeges kiküldés során.


Habár a Bölcsek Kövével mi sem rendelkezünk, azért több, mint 1000 email kampány után nagy bizonyossággal tudjuk, milyen egy igazán hatékony email tárgysor, vagy milyen színű és formájú legyen a Call-To-Action gomb, hogy a lehető legjobb megnyitási és átkattintási eredményeket érjük el.

 

További előny számodra, hogy egy munkafolyamat – jelen esetben az eDM kreatív kivitelezése – során nem két-három emberrel, hanem csak egy kampánymenedzserrel kell kapcsolatot tartanod  - így pénzt, időt és ősz hajszálakat takarítunk meg Neked!


eDM tervezésre és/vagy szövegírásra kérj ajánlatot itt!

images

eDM Szövegírás/Copywriting -  Marketing/értékesítési célú szövegírás, amit a Copywriter, vagyis a marketing szövegíró, reklámszövegíró, értékesítési szövegíró ír meg az eDM kampány részeként.

 

eDM programozás - az eDM kampány során, a kreatív anyagok összeállításakor felmerülő, programozási igények kielégítése (például, a háttérben futó, a látogatók számára nem látható, de az oldal működéséhez szükséges adminisztrációs rendszer, számláló, kiegészítő weboldal/-ak, stb.)