Content Marketing Strategy

eDM Kampány Optimalizálás

Független digitális marketing ügynökség vagyunk, és főként eDM kampányok optimalizálásával és meghatározott célcsoportokra történő eDM adatbázis építéssel foglalkozunk a magyar és a közép-európai piacon egyaránt.

Független tanácsadókként tehát nem egy adott médiatulajdonos adatbázisát szeretnénk mindenáron ráerőltetni partnerünkre, hanem Ügyfelünk igényeiből, termékeiből, szolgáltatásaiból, valamint gyakorlati tapasztalatainkból és a rendelkezésünkre álló piaci információkból kiindulva igyekszünk biztosítani a lehető legjobb ár/érték arányú, és pozitív megtérüléssel kecsegtető eDM kampányokat a piacon.

Email marketing kampányban gondolkozol? Kérj tőlünk is egy ajánlatot! 

 

Új vásárlók garantálva– ez a DIGICOMM™.

images

 

Az eDM - Email Direct Marketing - elektronikus úton, adatbázis tulajdonos cégektől, a kiküldés erejéig bérelt címlista alapján, email címekre névre szólóan kiküldött reklámanyag.

Az eDM nagy előnye, hogy akkor is lehetőségünk van a potenciális vásárlók felé megtenni az első lépést, amikor nekünk még nincs saját címlistánk, vagy ha a saját címlistánk bővítésre szorul.

 

 

 

 

eDM Kampány Optimalizálás

Az eDM másik nagy előnye, hogy adott időszakot nézve alacsony a verseny. Míg a Google keresőben a felhasználó a rajtunk kívüli találatok között több versenytársunk hivatkozásait is látja, addig az eDM esetében a konkurencia nincs jelen mellettünk a kiküldött emailben.