Web Design Services

SEO és Google AdWords Kampányok

Az Adwords hirdetéseket az teszi különösen hatékonnyá, hogy pontos célzás állítható be, vagyis megadható, hogy kit és hol akarunk elérni, és csak ezeknek a személyeknek jeleníti meg a hirdetésünket, valamint csak abban az esetben, ha arra keresnek, amire mi is hirdetünk.

A legtöbb esetben csak néhány apró lépés választja el honlapodat a jobb helyezésektől a Google találati listáján. A jó helyezés elérésének egyik feltétele a jól és okosan optimalizált oldal. Katt ide és segítünk!

A rendszer felépítése, a célzás bonyolult, emiatt sokan szakemberek közreműködését igénylik Adwords-kampányok elindításához és optimalizálásához. Ezek lehetnek a Google-nél vizsgát tett magánszemélyek és Google partner cégek, akik ezt a minősítést jelezhetik is honlapjaikon.

Effective Copyrighting

Amikor rákeresünk egy kifejezésre a Google-on, akkor az organikus találatok felett, alatt és mellett jelenhetnek meg a fizetett találatok is, melyek hirdetések, és az Adwords rendszerben állítható be a megjelenésük. A Google minőségi mutatóval látja el az egyes hirdetéseket, és ez határozza meg, hogy a felhasználó által egy adott kifejezésre keresve számára hol, milyen helyezést elérve jelennek meg a hirdetések.

images

 

AdWords keresési és Display hálózat – A Google keresőhirdetési szolgáltatásai. Használatával a kereső találati oldalán, valamint a Display hálózathoz csatlakozott weboldalakon jelenhetünk meg beágyazott szöveges, képes vagy videó hirdetéssel.